A Lanbox nem más, mint egy Brand, amit egy webes felület formájában alkotttunk meg. Hazai Youtuberek és Streamerek hivatalos, kimagasló minőségű termékeit (pólók, pulóverek, sapkák) árusítjuk megfizethető áron.

Ezen felül megálmodtunk egy subscription boxot a külföldi gamer-geek dobozok mintájára, és felturbóztuk nektek. A dobozokba olyan tárgyak kerülnek mint például pólók, játékfigurák, videojátékok, kulcstartók, kitűzők, limitált kuponok, és még sok más gamer/geek meglepetés. A sok jóból minimum 10 különböző féle termék jut egy alap dobozba, plusz egy kézikönyv, hogy zökkenőmentesen élvezhessétek a box tartalmát. Ha elakadnál videójáték aktiváláskor vagy nem tudod, hogy milyen értékű játékkal leptünk meg, akkor kövesd a kézikönyv vagy a GYIK step-by-stepjét.

A dobozok három különböző “szintre” azaz kategóriára vannak osztva. A Classic az alap doboz, ami a már említett meglepetések kombinációját tartalmazza az adott hónap témájához igazodva, minimum 15.000Ft értékben. Ennél egy fokkal értékesebb a Ritka doboz, amiben van egy megközelítőleg 10.000 Ft értékű ajándék. A csúcs a Legendás doboz, melyben a +1 ajándék termék értéke 100.000 Ft.

Hazai, szerződött partnerekkel együttműködve limitált kuponokat-kedvezményes kártyákat gyártunk, melyekhez máshol nem jutnál hozzá (1 classic doboz átlag értéke 15.000Ft). A magasabb szintű dobozok (ritka, legendás) annyiban különböznek az alap doboztól, hogy tartalmaznak +1 ajándék terméket. Ezeket a magas szintű dobozokat nem véletlenszerűen szórjuk ki. Megvan határozva, hogy minden 20-ik megrendelő Ritkát kap, minden 300-ik megrendelő pedig Legendásat. Az egyszerűség kedvéért: ez olyan, mint amikor elmész bevásárolni, és kapsz egy csokit ajándékba a kasszánál, mert minden X-edik vásárlónak jár.

Mint ahogy a legtöbb hasonló jellegű nemzetközi cég, mi is meghatározunk egy témát minden hónapnak, és az adott téma köré építjük a termékeket. Magyarul nem lesz olyan, hogy 2x ugyanaz a termék jöjjön veled szembe. Ráadásul mi abban is különbözőek vagyunk, hogy nem 1, hanem 2 féle termékvariációt rakunk nektek össze minden témában. Így tudsz a barátaiddal Tradelni, cuccokat cserélgetni ha épp neked a másik termékvariácóból kell valami!

Az előfizetés nem ismétlődő. Ha több hónapra szeretne valaki előfizetni, azt külön ki kell választania.

Ha magasabb szintű dobozokra hajtasz és biztosra szeretnél menni: 6 hónapos előfizetés esetén biztosítunk 1 ritka dobozt az előfizetés ideje alatt, 12 hónapos előfizetésnél pedig 2 ritka dobozt is biztosítunk.

 

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Vásárlás Folytatása
0