mindbooster.watermelone
MIND_BOOSTER_WATERMELON_NUTRI_FACTS

XP FORMULA MIND BOOSTER 210G – GÖRÖGDINNYE

7 200 Ft

 


Ha kognitív funkcióid határait feszegetnéd, guríts le egy adag XP Mind Boostert, és élvezd a hatékony probléma megoldás előnyeit!

Kellene egy kis extra energia? Unod a kávét, energia italt és zöldteát? Nincs időd aludni?

Kortyolj bele az XP Formula Mind Booster italba, és érezd ahogy feltölt energiával! Hozzáadott koffeinnel és koffein tartalmú természetes összetevőkkel pörget fel. Tartalmaz továbbá taurint, ami szintén energiatovábbítóként funkcionál, miközben a vérnyomás csökkentésére is alkalmas, részt vesz a teljesítmény és az egészség megőrzésének folyamataiban. Az Energy&Focus mixben megtalálható panax ginseng a Mind Boosterben is megtalálható, hogy az erőt fejben is érezd!

Allergén információ : Tejet, tojást, szóját és mogyoróféléket felhasználó gyárban készült.

Felhasználási javaslat : Keverj el 1 adag (10g) Mind Booster port 250ml hideg vízben, és fogyaszd el 30 perccel vizsga vagy játék előtt.

Figyelmeztetés : Gyermekektől távol tartandó. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Ne lépd túl a javasolt adagolást!

 Tárolás : A zárt dobozt 5-30°C között, hőtől és közvetlen napfénytől távol tartandó. Kibontás után 6 hónapig tárolható.

Availability: Készleten
Product price
Additional options total:
Order total:
14.500FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

  • Összetevők

Összetevők

Ingredients Maltodextrin, Dextrose, Betaine hydrochloride, Anti-caking agent (silicon dioxide), Taurine, Acid (citric acid), Panax Ginseng ca meyer extract 4:1, N-Acetyl L-Carnitine, L-Theanine, Caffeine anhydrous, L-ascorbic acid, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame-k), Green coffee (Coffea Robusta L.) extract (standardized to 50% chlorogenic acid and 2% Caffeine), Rhodiola Rosea Extract 15:1 standardized to 5% Rosavins, Anti-caking agent (Calcium salt of orthophosphoric acid), Flavouring, colour (Ponceau 4R***).

***Ponceau 4R: May have an adverse effect on activity and attention in children.

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Vásárlás Folytatása
0